Voerkar metaal 275 liter

Snel overzicht

60cm breed.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 329,75 Incl. BTW: € 399,00
OF

Meer afbeeldingen

Details

Voerkar metaal 275 liter

Deze voerwagen is in tegenstelling tot een kruiwagen zeer eenvoudig te verplaatsen zonder dat uw rug belast word. Deze voerwagen kunt u namelijk zo van u af duwen zonder hem te tillen. Gemakshalve is deze voerwagen uitgerust met handvaten waardoor de voerwagen makkelijk te sturen is. Ook bevat deze voerwagen zwenkwielen, zo kunt u de voerwagen in de ideale positie draaien, zo nodig 360 graden!

Deze voerwagen is in tegenstelling tot andere voerwagens voorzien van een deksel en tussenschot, u kunt het voer doormiddel van de deksel gemakkelijk afdekken. Ook kunt u er 2 soorten voer in vervoeren zonder dat deze soorten mengen. De bak is professioneel gecoat zodat deze niet gaat roesten, en het vee schoon voer krijgt.

4 Ply luchtband: De luchtband die bij deze transportwagen geleverd wordt is een 4-ply luchtband. Dit soort rubber heeft een hoge luchtdichtheid zodat de band niet zo snel leeg gaat als bij andere soorten banden. Er is niets zo vervelend als u na een tijd de transportwagen pakt en de band is leeg. Deze band is in tegenstelling tot andere banden ook veel sterker tegen lek gaan. (ideaal bij het rijden op ruw terrein)

Met binnenband: Deze transportwagen is voorzien van een band mét binnenband. Het voordeel hiervan is dat u deze zelf kunt oppompen. Stel dat u band lek zou gaan, dan hoeft u alleen een andere binnenband te kopen.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

click here